Hållbar design skapad av återvunnen cykelslang i Malmö
Fri frakt & snabba leveranser inom Sverige

Om by Frida EM

By Frida EM

När du hittat ditt kall i livet så känns det. Du känner det i hela kroppen. Fysiskt och själsligt. Allt klaffar. Helt plötsligt så får allt lidande, alla missförstånd och alla omvägar mening. Du känner dig stark- du lever på riktigt.

Mitt gamla jag är i konstant transformation och blir mitt nya jag. Varenda rädsla, stor som liten, som jag tar vid hornen skapar en ny Frida. En modigare och mer självsäker kvinna.

Min konst och design är en förlängning av mig. Det är mitt sätt att kommunicera och även bearbeta händelser i mitt liv. Mina kreationer är också ett sätt för mig att skapa det nuet och den framtid jag vill leva i. Mitt hållbarhetstänkande startar på individnivån där vi, så snart vi börjat tycka om oss själva börjar ta hand om vår omgivning. Medvetet och omedvetet. Min konst och design tolkas och formas efter betraktarens och bärarens ögon men för mig kommer den alltid att säga: jag är här, jag bryr mig och jag älskar.

Finalist på MALMÖ NÄRINGSLIVSGALA 2017

i kategorin ”Miljö och hållbar utveckling”.

Skånes potentiella SNABBVÄXARE 2016

by Frida EM blev utsett av Region Skåne.

Produkter från by Frida EM

 • M.M – du är med mig

  - Döpt efter min mamma, Marina Martinsson. - Mamma, du är med mig.
  • M.M träs eller rullas på handen utan att öppnas vid knappen. 
  499.00 kr
 • Offer: Limited edition

  Erbjudandet ger dig 2 läderarmband till priset av 1! Det första armbandet ingår i förkollektionen och levereras omgående. Det andra armbandet ingår i kommande läderkollektion och levereras separat, strax innan lanseringen som sker inom kort. Du får alltså läderarmbandet efter det första, men före lansering och alla andra!
  Limited edition! Pre-leather collection – only 50 pieces! When purchasing the limited-edition pre-leather collection bracelet (instant delivery) you get a second bracelet from the new upcoming leather collection (delivery just before launch)! The bracelet is handmade in Malmö, Sweden, and the material is upcycled faulty leather bags from the Swedish accessory- and menswear brand John Henric.
  789.00 kr
 • Eminence

  - Eminence är du- och du är majestätisk. - Eminence tillhör by FRIDA EMs exklusiva kollektion.
  • Kan både träs på och öppnas och stängas som en skjortknapp.
  2,399.00 kr
 • E.S – jag är kreativ

  - Döpt efter min farmor Ethel Sand. - Farmor, du fick mig att förstå att jag är kreativ. 
  • E.S öppnas och stängs som en skjortknäppning. Ta av sista länken, knapplänken, och avlägsna så många länkar du önskar för att skapa en mindre storlek och nytt användningsområde. Sätt sedan på knapplänken igen.
  799.00 kr