Hållbar design skapad av återvunnen cykelslang i Malmö
Fri frakt & snabba leveranser inom Sverige

Om by Frida EM

By Frida EM

När du hittat ditt kall i livet så känns det. Du känner det i hela kroppen. Fysiskt och själsligt. Allt klaffar. Helt plötsligt så får allt lidande, alla missförstånd och alla omvägar mening. Du känner dig stark- du lever på riktigt.

Mitt gamla jag är i konstant transformation och blir mitt nya jag. Varenda rädsla, stor som liten, som jag tar vid hornen skapar en ny Frida. En modigare och mer självsäker kvinna.

Min konst och design är en förlängning av mig. Det är mitt sätt att kommunicera och även bearbeta händelser i mitt liv. Mina kreationer är också ett sätt för mig att skapa det nuet och den framtid jag vill leva i. Mitt hållbarhetstänkande startar på individnivån där vi, så snart vi börjat tycka om oss själva börjar ta hand om vår omgivning. Medvetet och omedvetet. Min konst och design tolkas och formas efter betraktarens och bärarens ögon men för mig kommer den alltid att säga: jag är här, jag bryr mig och jag älskar.

Finalist på MALMÖ NÄRINGSLIVSGALA 2017

i kategorin ”Miljö och hållbar utveckling”.

Skånes potentiella SNABBVÄXARE 2016

by Frida EM blev utsett av Region Skåne.

Produkter från by Frida EM